Author Topic: Shipping config questions  (Read 4100 times)

Offline tim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Shipping config questions
« on: November 04, 2013, 12:01:18 PM »
Hello, my name is Tim. I'm new to the forum and to AbanteCart Cart. When setting up my shipping preferences I ran into a couple of issues I can't figure out. After selecting the types of services I want (only ground) in both FeDex & UPS, it still lists other services on the shipping choices when I do a fake checkout. USPS is working right in that respect but this:
(Priority Mail 2-Day<sup>™</sup>: )   shows up in the shipping estimate dropdown. With that extra HTML? or whatever it is you can't see the price unless you select it. If anyone can offer any suggestions I would be sincerely grateful!  Thanks!

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1782
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Shipping config questions
« Reply #1 on: December 03, 2013, 06:22:28 AM »
is it still actual?
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline Taisho

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Shipping config questions
« Reply #2 on: December 07, 2013, 05:39:02 PM »
I would love to know if you figured out a fix on this since I'm having the same issue. 

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1782
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Shipping config questions
« Reply #3 on: December 08, 2013, 06:48:26 PM »
After selecting the types of services I want (only ground) in both FeDex & UPS, it still lists other services on the shipping choices when I do a fake checkout.
probably you need to set up this list on your fedex account page...
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline Chase998

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Shipping config questions
« Reply #4 on: January 10, 2014, 08:39:28 AM »
I am seeing the "<sup> </sup>" on the checkout screen for the USPS option, as well.  I have been looking at default_usps.php on line 278 .  I think that's where the syntax is for it, but I am not sure how to fix it.  It seems like it might just be a matter of separators or quotes.

Any idea on this?

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1782
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Shipping config questions
« Reply #5 on: July 08, 2014, 04:22:48 AM »
try to search this html-code in language definitions (global search on admin-side) and fix
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod