Author Topic: New User - Need Help With Install  (Read 1734 times)

Offline flyn

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
New User - Need Help With Install
« on: April 28, 2014, 05:12:13 PM »
I want to use this cart system as a mobile ecommerce site for my company.

I followed the instructions and have uploaded everything to a store folder, CHMOD all permissions, Created a new Database, etc.

When I go to try and reach the install page I never get to it. m.kleinerts.com/store and nothing happens.

I should mention why I am trying out the cart. We are hosted by Simple Helix Hosting and we had a Magento Mobile Cart System setup which has been a disaster. The company that did it for us was a joke.

Is it possible the hosting or having magento in the hosting is causing me not to see the install page?

Thanks

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1781
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: New User - Need Help With Install
« Reply #1 on: April 28, 2014, 05:30:23 PM »
i guess you should to check your domain settings of your hosting account. probably your subdomain m.*** looks to another folder
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline flyn

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
Re: New User - Need Help With Install
« Reply #2 on: April 28, 2014, 05:37:22 PM »
I did not think of that.  I will see what occurs.

Thank You

Offline flyn

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
Re: New User - Need Help With Install
« Reply #3 on: April 28, 2014, 06:17:55 PM »
Im in a chat with my host and hopefully I can get this resolved as I am anxious to get this rolling

Offline flyn

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
Re: New User - Need Help With Install
« Reply #4 on: April 29, 2014, 10:36:53 AM »
I got it resolved. It was with my host and the file permissions which are different values than the ones the instructions say.

Thanks for the help though

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod