Please help us to make AbanteCart Ideal Open Source Ecommerce Solution for everyone.

Support AbanteCart eCommerce

Author Topic: Softaculous and updates - need to be added  (Read 3163 times)

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1494
  • Karma: +390/-2
    • View Profile
Softaculous and updates - need to be added
« on: May 15, 2014, 05:04:00 PM »
Hello,  can you please check in to the Softaculous process of adding the update feature within that venue?  Abantecart is NOT on the list,  but Magento is.  We're so much better than Magento let's cover all the bases.

There is a notification that there is a new version of abantecart posted  -  but there is no method to update from with softaculous.   I tested updating via the admin panel (all went well)  but the Softaculous information still reports 1.1.8.  So my real site is on 1.1.9 and my Softaculous info shows 1.1.9.  But it seems that having them sync would be correct.

Thanks
Lee

Offline abantecart

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4153
  • Karma: +251/-9
    • View Profile
    • Ideal Open Source Ecommerce Solution
Re: Softaculous and updates - need to be added
« Reply #1 on: May 15, 2014, 09:03:25 PM »
Is this what you imply?
http://www.softaculous.com/docs/How_to_upgrade_installations

Do we need to contact softaculous for this?

We need your help to build better free open source eCommerce platform for everyone.
See how you can help

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1494
  • Karma: +390/-2
    • View Profile
Re: Softaculous and updates - need to be added
« Reply #2 on: May 15, 2014, 11:18:21 PM »
yes,  updating within Softaculous. 

As I understand the process,  Softaculous does what the vendor sets up -  so yes it would seem that you need to get with them and see what to do.

Thanks
Lee

Offline GottaRun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +6/-0
    • View Profile
    • GottaRun Webshop
Re: Softaculous and updates - need to be added
« Reply #3 on: January 19, 2015, 11:09:23 AM »
Any update on this?

Updating through Softaculous would make the whole process much much easier. Please make this happen if possible.

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod