Author Topic: clone AbanteCart v1.2.1 template using v1.2 developer tool erro  (Read 5080 times)

yonghan

  • Guest
Hi admins, I'm using the developer tool v1.2.0 to clone default template. There are no error on the cloning process, but when I want to use it. I got this error:

Code: [Select]
AbanteCart core v.1.2.1 No layout found for page_id/controller 2::pages/index/home! in <b>E:\xampp\htdocs\ab2\core\engine\layout.php</b> on line <b>135</b>
Are there any extra steps that I need to do? Thanks

yonghan

  • Guest
Re: clone AbanteCart v1.2.1 template using v1.2 developer tool erro
« Reply #1 on: April 19, 2015, 09:25:39 AM »
Hi admins, just found out what's causing the error. It's because the layout.xml was not installed. I checked the pages_layouts,layouts and block_templates tables and they are not updated with the new data. Thanks

Offline sim

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: clone AbanteCart v1.2.1 template using v1.2 developer tool erro
« Reply #2 on: April 20, 2015, 11:36:24 PM »
I'm using the developer tool v1.2.0 to clone default template in abantecart version 1.2.1. There are no error on the cloning process, when me click save layout xml , it show not found...

Offline alexandru87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: clone AbanteCart v1.2.1 template using v1.2 developer tool erro
« Reply #3 on: June 12, 2015, 12:18:47 PM »
I'm using the developer tool v1.2.0 to clone default template in abantecart version 1.2.1. There are no error on the cloning process, when me click save layout xml , it show not found...
Try more than once and clear your cache that worked for me in 3 attempts
 

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod