Author Topic: Does Not display Out of Stock  (Read 2758 times)

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Does Not display Out of Stock
« on: April 08, 2015, 03:38:37 AM »
Hi Support

Recently upgraded to version 1.2.x, just set one of the products' qty to "0" and Out of stock status to "Out of stock".
Please refers to qty_n_out_of_stock_status.png and display_out-of-stock.png

On the Store Front, the product's Availability is still display as "In Stock" and not "Out of stock" as attached storefront_display.png.
Please advise.

Is it bug or ?

Regards
Jasmine

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1785
  • Karma: +249/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #1 on: April 08, 2015, 07:02:59 AM »
product options?
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #2 on: April 08, 2015, 07:10:02 AM »
What product option? Could you give me an example.

thank you

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #3 on: April 08, 2015, 07:18:59 AM »
Not sure if you are referring to Product tab option as attached.
If yes, did not set any thing for the Product.
Otherwise please advise

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1785
  • Karma: +249/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #4 on: April 08, 2015, 07:21:58 AM »
please post Abantecart version that you use.
also try to clear all cache (menu system->cache)
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #5 on: April 08, 2015, 07:29:24 AM »
the version is 1.2.1 as attached version.

Cleared the cache but still display "In Stock" for the Availability from the Store Front

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1785
  • Karma: +249/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #6 on: April 08, 2015, 07:47:00 AM »
mmm... is  "track stock" enabled for this product?
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #7 on: April 08, 2015, 09:01:10 AM »
the "track stock" is enabled for this product as attached

Offline abantecart

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4164
  • Karma: +252/-9
    • View Profile
    • Ideal Open Source Ecommerce Solution
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #8 on: April 08, 2015, 09:39:23 AM »
Do you have options for this product? Option qtty override main qtty count
We need your help to build better free open source eCommerce platform for everyone.
See how you can help

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #9 on: April 08, 2015, 09:49:06 AM »
Nope, there is no option for this product.

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1785
  • Karma: +249/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #10 on: April 10, 2015, 08:34:41 AM »
Solution:
menu system->settings->checkout -> STOCK CHECKOUT set to OFF. (also read hint there)
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: Does Not display Out of Stock
« Reply #11 on: April 10, 2015, 11:22:15 AM »
Thank you for the help! :)

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod