Please help us to make AbanteCart Ideal Open Source Ecommerce Solution for everyone.

Support AbanteCart eCommerce

Author Topic: act on behalf - seems caught in a loop  (Read 3519 times)

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1489
  • Karma: +389/-2
    • View Profile
act on behalf - seems caught in a loop
« on: June 09, 2015, 07:27:33 PM »
Hello,   I have tried to use the act-on-behalf,  I am logged in with full admin rights and am going to
Sales > Customers   and clicking on the icon for the act-on-behalf, in hopes of taking a phone order for a customer.

but it flashes up a new admin login  - trying to re-log in with the admin cred  it gives an invalid login token

I have tried this on 1.2.1  and 1.2.2  both running under https:/.   Thought maybe that was the issue,  tried to on the demo.abantecart.com site,  has the same issue.

Bug???  or am I forgetting how to do this?

Thanks
Lee





Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1782
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: act on behalf - seems caught in a loop
« Reply #1 on: June 10, 2015, 05:53:09 AM »
hmmm.. i resaved store url and ssl store url on demo in settings-details and act-on-behalf start to work....
try to do the same
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1489
  • Karma: +389/-2
    • View Profile
Re: act on behalf - seems caught in a loop
« Reply #2 on: June 10, 2015, 08:22:57 AM »
Sorry to report - no joy with that "fix" 

And the demo.abantecart.com continues to fail for me also.
Tried on both FF and Chrome today -  same results

It seems to append to the url
here is my site login  /store/index.php?s=admin_store

the when clicking on the icon  it gives this
 /store/?s=admin_store&rt=sale/customer/actonbehalf&customer_id=14
for the new login screen.

 

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1489
  • Karma: +389/-2
    • View Profile
Re: act on behalf - seems caught in a loop
« Reply #3 on: June 11, 2015, 10:42:22 AM »
Hi again - sorry to post so soon -  but this is problematic for the site,  as this is also the site that customers are not able to remove products from their carts (http://forum.abantecart.com/index.php/topic,3668.msg15773.html#msg15773)  -  so when they call in admin cannot act on behalf  -  has to extract the customers password in order to make the order for an account holder -  not a very good thing to be doing.

So if you have another solution besides re-saving the urls to the settings (which I tried multiple times)  please let me know.

Again this is a verision 1.2.1  that was updated in a normal update manner from 1.1.9 to 1.2.0 then 1.2.1

Thanks
Lee

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4389
  • Karma: +205/-0
    • View Profile
Re: act on behalf - seems caught in a loop
« Reply #4 on: June 15, 2015, 07:04:13 AM »
Bug with Act on behalf reported to github bug tracker https://github.com/abantecart/abantecart-src/issues/153
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod