Author Topic: Missing Files/Folders?  (Read 2772 times)

Offline astiling

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Missing Files/Folders?
« on: November 12, 2012, 09:02:14 AM »
Hi, I have some users complaining that when they try and access my website - which is just an AbanteCart store at stylosports.com  that they get an error - "There has been a problem processing your request"  This is coming from my site as there is the AbanteCart logo etc so does not look like a DNS issue.

Only errors I can find in sPanel are references to missing files (see below).

Any suggestions on what could a) be wrong with people being able to access the site (using IE and also on an iPhone) For me an iPhone and IE 9 are fine.  Or b) what the cause of the errors is?  I create a couple of folders for assets and html but can't see what is trying to access them.  These 2 issues may of course be separate.
Thanks
Adam

[client 69.171.229.118] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:26:29 2012] [error] [client 178.154.243.105] File does not exist: /home/stylospo/public_html/robots.txt
[Mon Nov 12 07:14:17 2012] [error] [client 69.171.237.11] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:13:28 2012] [error] [client 69.171.237.15] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:11:14 2012] [error] [client 208.115.111.73] File does not exist: /home/stylospo/public_html/robots.txt
[Mon Nov 12 07:09:10 2012] [error] [client 69.171.234.3] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:08:51 2012] [error] [client 69.171.234.5] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 06:55:48 2012] [error] [client 157.55.33.100] File does not exist: /home/stylospo/public_html/html


Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1770
  • Karma: +246/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Missing Files/Folders?
« Reply #1 on: November 12, 2012, 09:55:30 AM »
Hi, I have some users complaining that when they try and access my website - which is just an AbanteCart store at stylosports.com  that they get an error - "There has been a problem processing your request"  This is coming from my site as there is the AbanteCart logo etc so does not look like a DNS issue.

Only errors I can find in sPanel are references to missing files (see below).

Any suggestions on what could a) be wrong with people being able to access the site (using IE and also on an iPhone) For me an iPhone and IE 9 are fine.  Or b) what the cause of the errors is?  I create a couple of folders for assets and html but can't see what is trying to access them.  These 2 issues may of course be separate.
Thanks
Adam

[client 69.171.229.118] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:26:29 2012] [error] [client 178.154.243.105] File does not exist: /home/stylospo/public_html/robots.txt
[Mon Nov 12 07:14:17 2012] [error] [client 69.171.237.11] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:13:28 2012] [error] [client 69.171.237.15] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:11:14 2012] [error] [client 208.115.111.73] File does not exist: /home/stylospo/public_html/robots.txt
[Mon Nov 12 07:09:10 2012] [error] [client 69.171.234.3] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 07:08:51 2012] [error] [client 69.171.234.5] File does not exist: /home/stylospo/public_html/assets
[Mon Nov 12 06:55:48 2012] [error] [client 157.55.33.100] File does not exist: /home/stylospo/public_html/html

1. read this topic . I guess it the same trouble. (locale en-gb).
2. about robots.txt read here http://en.wikipedia.org/wiki/Robots_exclusion_standard  You can create empty file.
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline astiling

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Missing Files/Folders?
« Reply #2 on: November 12, 2012, 11:34:19 AM »
Hey thanks.  Well, I've upgraded to 1.1.1 and also replaced the language.php as per the thread you linked to and also created a robots.txt file.

Will see if my customers have more success now.
Adam

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod