Author Topic: EMBED CODE NOT SHOWING IN SP PAGEBUILD OR ARTICLE  (Read 1824 times)

Offline cecile

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
EMBED CODE NOT SHOWING IN SP PAGEBUILD OR ARTICLE
« on: November 19, 2016, 06:09:44 AM »
HI guys   - please assist with problem - Embed Code dont show in SP PAGEBUILDER or article pages...

Sorry, you are not allowed to post external links....  how do you get access? tried to copy links here...


Installed AbanteCart in public_html/BookingPortal   - joomla website in public/html

Copied data sample product code into SP PAGE BUILDER text block directly as well as into <Source Code> box... neither show up ... tried article also  - same no show ...

ANY HELP much appreciated ...

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3726
  • Karma: +184/-0
    • View Profile
Re: EMBED CODE NOT SHOWING IN SP PAGEBUILD OR ARTICLE
« Reply #1 on: November 21, 2016, 01:00:57 AM »
Hello.

After you save embed code in your joomla or any other CMS make sure that Joomla HTML editor do not remove scripts or html code from your embed lines. Some CMS have this feature ON by default and remove things without any notification  :o.
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline abantecart

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3968
  • Karma: +243/-9
    • View Profile
    • Ideal Open Source Ecommerce Solution
Re: EMBED CODE NOT SHOWING IN SP PAGEBUILD OR ARTICLE
« Reply #2 on: November 21, 2016, 08:18:59 AM »
Share the link so we can see the issue.
We need your help to build better free open source eCommerce platform for everyone.
See how you can help

Offline cecile

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: EMBED CODE NOT SHOWING IN SP PAGEBUILD OR ARTICLE
« Reply #3 on: December 22, 2016, 07:06:26 AM »
Thank You Basara - I changed  Tiny Editor to No Editor in configuration and the embeded product shows up in article, however I dont get it to show in SP Page Builder  - <source code> paste into Text Box? Does this not work with SP Page Builder...  :-\