Author Topic: Batch Update - Multistore Products  (Read 1798 times)

Offline old_guy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +11/-0
    • View Profile
Batch Update - Multistore Products
« on: December 13, 2016, 04:14:24 AM »
Hi,
I'm using c1.2.8
Is there a way to add products to another store as a batch.

I don't mind amending items one by one but if I could select a few at a time and then add the store in one go it would be useful. 

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3802
  • Karma: +185/-0
    • View Profile
Re: Batch Update - Multistore Products
« Reply #1 on: December 13, 2016, 04:45:32 AM »
You can try CSV import
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline old_guy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +11/-0
    • View Profile
Re: Batch Update - Multistore Products
« Reply #2 on: December 13, 2016, 06:57:59 AM »
Hi,

Thanks for the response.

The items are already in the database, I just need to allocated some of them to another store.  ;D

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1371
  • Karma: +351/-2
    • View Profile
Re: Batch Update - Multistore Products
« Reply #3 on: December 13, 2016, 09:55:18 AM »
Hi Old-guy -   aren't you running in multistore environment?

You can manage all stores from within the admin panel -  on the product page  Stores field should display a checkbox of all stores within the multistore family.   You simply place a check mark in the ones you want to show in which stores.

Or have I misunderstood your "batch" remark?