Author Topic: How to use a test site?  (Read 5885 times)

Offline John Alex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • HEE
Re: How to use a test site?
« Reply #15 on: October 25, 2018, 10:51:12 AM »
Worthy explained Info, Thank u

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1441
  • Karma: +372/-2
    • View Profile
Re: How to use a test site?
« Reply #16 on: October 25, 2018, 11:28:19 AM »
FYI for Softaculous users,  there is an enhancement within Softaculous recently called staging.
https://www.softaculous.com/docs/Create_Staging
once you have your staging site working correctly  MAKE A BACKUP OF YOUR LIVE SITE then continue on to Push to Live

https://www.softaculous.com/docs/Push_To_Live
The Support TeamWe Hear You 2, inc.


Offline Savitha Binu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Blue Prism Training in Chennai
Re: How to use a test site?
« Reply #17 on: May 07, 2019, 01:55:43 AM »
Great one, thanks a lot for this.

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod