Author Topic: Old URL still showing up  (Read 721 times)

Offline CrazyG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Old URL still showing up
« on: May 15, 2017, 12:46:25 PM »
Hi

I had setup my store to a sub folder. I had also enabled seo.
The live cart is installed in a base folder "crazygardener. in/CGShop/"
The initial website url (old url) was set up in System>Settings>Store Details as "(with http)crazygardener. in/CGShop/".
The .htaccess file was setup as "RewriteBase /CGShop/" to point to the correct folder.

Every thing was working perfect.

Recently I created the sub domain "(with http) shop. crazygardener. in". The sub domain is pointing directly to the base folder at "crazygardener. in/CGShop/"

Accordingly I amended the new website url (new url) was set up in System>Settings>Store Details as "(with http) shop. crazygardener. in/".
The .htaccess file was setup as "RewriteBase /" to point to the correct folder.

Now here is the problems I am facing

1. The storefront icon in the admin page still points to old url
2. The new url works fine some times and order goes through easily.
3. However sometimes even if I load the site with new url the product listings point to old url because of which I am getting 404 error.

The error logs keep displaying "App Warning: AbanteCart core v.1.2.10 Warning: Accessing store with non-configured or unknown domain ( crazygardener. in/CGShop/ )."

I have cleared cache, cleared logs cleared browser cache still the problem exists and I am loosing orders now.

What am I missing?
« Last Edit: May 15, 2017, 12:50:37 PM by CrazyG »

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4030
  • Karma: +201/-0
    • View Profile
Re: Old URL still showing up
« Reply #1 on: May 16, 2017, 01:44:36 AM »
Hello.

I think you missing documentation and replies to your posts  ;)
http://forum.abantecart.com/index.php/topic,5578.msg24258.html#msg24258
http://docs.abantecart.com/pages/settings/stores.html

Quote
single domain note

If you use domain.com as main store, it will work as *.domain.com and other stores can not use same domain
If you need to use subdomain store1.domain.com as an additional store, please make sure main store use subdomain in settings (example: www.domain.com)

Try to add www
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline CrazyG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Old URL still showing up
« Reply #2 on: May 16, 2017, 11:21:34 AM »
Thanks Basara. I may have not replied to you in the rush but I sure go through all replies :). Indeed your previous inputs did help me resolve my previous query. But this issue seems to be unique. Here are some snap shots.

1. I am attaching snippets of the Cpanel showing my subdomain. This was configured a month back and no issues from server end.
2. The Cart Admin settings
3. The cart with url issues
4. The cart with url issues resolved.  Amazingly this happens every time I manually press save settings in cart admin panel.
The permissions have been set properly in the server too.

On the other note I also spotted that the Softaculous records in my cPanel show the old url. Could this be the reason? I have amended it now. Not seeing immediate changes yet but keeping my fingers crossed.

*** UPDATE ***
After amending the installation records I accessed the cart admin panel using the subdomain url. Now every thing seems to work fine. (So far so good :)) I think I had amended all the settings but was still accessing the admin panel through main domain url which was causing the unique issue. Only time will confirm how the new amendments works. Will keep the forum updated.
« Last Edit: May 16, 2017, 11:51:50 AM by CrazyG »

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4030
  • Karma: +201/-0
    • View Profile
Re: Old URL still showing up
« Reply #3 on: May 17, 2017, 01:16:43 AM »
Hi. So issue resolved right?
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline CrazyG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Old URL still showing up
« Reply #4 on: May 17, 2017, 10:33:19 AM »
Yes Basara. The issue has been resolved now.

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod