Please help us to make AbanteCart Ideal Open Source Ecommerce Solution for everyone.

Support AbanteCart eCommerce

Author Topic: Images Not Showing  (Read 3809 times)

Offline smithy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Images Not Showing
« on: January 04, 2013, 06:42:07 AM »
Hi all,
Thanks for the cool script. Just having a little problem. When i upload a image i get a error message.
main.JPG    43.62 KB    Error: Resource not added. Please check error log for more info but when i check the recources/image folder the image is there. First time i tried i got a permissions error so i set permission correctly but image still dont show. Any idea what could be the problem. Not sure where the error log is located :( I have even uped the kb size in the admin system/system area but images still not working.

Thanks
« Last Edit: January 04, 2013, 06:51:52 AM by smithy »

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1781
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline smithy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Images Not Showing
« Reply #2 on: January 04, 2013, 09:19:11 AM »
Hello,
Still not working :( Uploaded new resource_manager.php but still the same problem.

Thanks

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1781
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Images Not Showing
« Reply #3 on: January 04, 2013, 10:18:53 AM »
Hello,
Still not working :( Uploaded new resource_manager.php but still the same problem.

Thanks

what about error log?
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline smithy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Images Not Showing
« Reply #4 on: January 04, 2013, 11:52:51 AM »
Heres error log


2013-01-04 16:00:30 - warning:  AbanteCart core v.1.1.2 unlink(/home/username/domains/mydomain.com.com/public_html/resources/image/18/6b/4.jpg) [<a href='function.unlink'>function.unlink</a>]: Permission denied in <b>/home/username/domains/mydomain.com/public_html/core/lib/resource_manager.php</b> on line <b>107</b>
2013-01-04 16:00:30 - warning:  AbanteCart core v.1.1.2 rename(/home/username/domains/mydomain.com/public_html/resources/image/Watch-Mobile-W968_2.jpg,/home/username/domains/mydomain.com/public_html/resources/image/18/6b/4.jpg) [<a href='function.rename'>function.rename</a>]: Permission denied in <b>/home/username/domains/mydomain.com/public_html/core/lib/resource_manager.php</b> on line <b>109</b>
2013-01-04 16:00:30 - App Error:  AbanteCart core v.1.1.2 Error: Cannot move resource to resources directory. in /home/username/domains/mydomain.com/public_html/core/lib/resource_manager.php on line 111
2013-01-04 16:01:57 - warning:  AbanteCart core v.1.1.2 unlink(/home/username/domains/mydomain.com/public_html/resources/image/18/6b/5.jpg) [<a href='function.unlink'>function.unlink</a>]: Permission denied in <b>/home/username/domains/mydomain.com/public_html/core/lib/resource_manager.php</b> on line <b>107</b>
2013-01-04 16:01:57 - warning:  AbanteCart core v.1.1.2 rename(/home/username/domains/mydomain.com/public_html/resources/image/Watch-Mobile-W968_5.jpg,/home/username/domains/mydomain.com/public_html/resources/image/18/6b/5.jpg) [<a href='function.rename'>function.rename</a>]: Permission denied in <b>/home/username/domains/mydomain.com/public_html/core/lib/resource_manager.php</b> on line <b>109</b>
2013-01-04 16:01:57 - App Error:  AbanteCart core v.1.1.2 Error: Cannot move resource to resources directory. in /home/username/domains/mydomain.com/public_html/core/lib/resource_manager.php on line 111

Thanks

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1781
  • Karma: +247/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Images Not Showing
« Reply #5 on: January 04, 2013, 12:05:13 PM »
You need to set write permission for apache on directories image and resources.
Set 777 for all of them include subdirectories and files.
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline smithy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Images Not Showing
« Reply #6 on: January 04, 2013, 01:10:51 PM »
Thank you. Working fine now :) I didnt realize i had to make permissions all subdirectories.

Cheers
smithy

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod