Author Topic: Not a Happy start...  (Read 645 times)

Offline donthecat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +2/-0
  • You aint Cool if you aint Green...
    • View Profile
Not a Happy start...
« on: November 21, 2017, 04:00:02 AM »
I installed AbanteCart through my host 2 days back.. I've used ZenCart intensively, but i sorta liked your interface and features and so decided to give it a try...

Right from the start, the experience has been disappointing.... the moment i accessed the Admin Zoe, I started getting overlays of 403 messages on the side... Still havent figured out why ...

The Wiki pages don't load on EDGE, Chrome, IE or Firefox, but using the same Wi-Fi network is visible on my Andriod phone....

All Localisations settings return a 403 page...

Most of the time, I get a Unable to connect to site error...

I'm reverting to ZenCart, but will retain the installation and check now and then...

Cheers
You aint Cool if you aint Green...

Save Earth ! It's the Only Planet with Chocolates !!

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3726
  • Karma: +184/-0
    • View Profile
Re: Not a Happy start...
« Reply #1 on: November 21, 2017, 04:51:22 AM »
Hello.

The wiki pages is something on your side, anyway about 403 pages this can be incorrect permissions issue or mod_security settings in your server https://abantecart.atlassian.net/wiki/spaces/AD/pages/3604484/Mod_security+403%2C+406+error
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline donthecat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +2/-0
  • You aint Cool if you aint Green...
    • View Profile
Re: Not a Happy start...
« Reply #2 on: November 21, 2017, 01:23:14 PM »
Thanks Basara,

Unfortunately, if i click on the link, it doesn't load the Wiki pages in any of my browsers on my lappie.... Trying to figure out why  :)
You aint Cool if you aint Green...

Save Earth ! It's the Only Planet with Chocolates !!

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3726
  • Karma: +184/-0
    • View Profile
Re: Not a Happy start...
« Reply #3 on: November 22, 2017, 12:38:17 AM »
Did you try other PC? It looks like your have some blocker installed (adblock, crazy antivirus.....etc)

Anyway returning to the 403 error.
You need to make sure your files and folders are accessible to public. If you have incorrect permissions set this can be an issue. Do you have Softaculous in your cPanel? You can try automatic AbanteCart install with this tool.

By the way login to your hosting cPanel and check
1. AbanteCart error log file
2. check server error log (see also if your have mod_security log in hosting panel)
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline donthecat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +2/-0
  • You aint Cool if you aint Green...
    • View Profile
Re: Not a Happy start...
« Reply #4 on: November 22, 2017, 02:39:53 PM »
Thanks Basara....

Yeah, it was a local issue... Flushed my DNS, ran CCleaner and Cleared all Browser history and Viola ! I'm able to access the Wiki Pages ....  :D :D

Now, trying the permission settings...  8)
You aint Cool if you aint Green...

Save Earth ! It's the Only Planet with Chocolates !!

Offline donthecat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +2/-0
  • You aint Cool if you aint Green...
    • View Profile
Re: Not a Happy start...
« Reply #5 on: November 22, 2017, 03:14:47 PM »
Done... issue sorted out...

Is there somewhere i can mark this as closed ?
You aint Cool if you aint Green...

Save Earth ! It's the Only Planet with Chocolates !!

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3726
  • Karma: +184/-0
    • View Profile
Re: Not a Happy start...
« Reply #6 on: November 23, 2017, 12:36:10 AM »
Great. Thank you for reply  ;D
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa