Author Topic: cache problem for membership's price display.  (Read 732 times)

Offline smallfish

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: +15/-2
    • View Profile
cache problem for membership's price display.
« on: June 12, 2018, 12:52:41 AM »
I have a few membership levels. If vip member login their account, they will see the price for the general member which is not the vip member's price. This is caused by abantecart cache enable. If I clear the cache and the vip member refresh the screen, then vip member will see their price in correct value. However, the general member will see the vip's price at the same time... Can abantecart team fix this problem?

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4407
  • Karma: +205/-0
    • View Profile
Re: cache problem for membership's price display.
« Reply #1 on: June 12, 2018, 01:23:05 AM »
Hello.
Core AbanteCart do not have a "price levels", only discounts for different customers groups. Do you have a modified AbanteCart?
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline smallfish

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: +15/-2
    • View Profile
Re: cache problem for membership's price display.
« Reply #2 on: June 12, 2018, 03:41:44 AM »
I also checked with another website which doesn't install the marketplace extension. But the result is the same.
Besides, I create the membership and set the different price for the customer group at "Product/Promotion" Tabs page in the backend admin.
Here attaches the screen for your reference.

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4407
  • Karma: +205/-0
    • View Profile
Re: cache problem for membership's price display.
« Reply #3 on: June 12, 2018, 03:45:30 AM »
Thanks for screenshot. It is special price discount. Can you post your AbanteCart version so we can replicate an fix.
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline smallfish

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: +15/-2
    • View Profile
Re: cache problem for membership's price display.
« Reply #4 on: June 12, 2018, 04:09:52 AM »
Yes, I set the price for all products in product/specials to implement it as price level for membership (customer group).
I find out the solution. If I disable the "HTML cache" (but still enable "Cache") in the backend admin, then the price is correct for all different customer groups.
By disabling the HTML cache, it works correctly. But it will affect the performance of displaying the content of the website.
Don't know whether there is a solution to this or not?
Thank you!

Offline jaja

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
Re: cache problem for membership's price display.
« Reply #5 on: June 12, 2018, 04:16:27 AM »
Don't know whether there is a solution to this or not?

Why not reply to questions to get a solution?  ::)

Offline smallfish

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
  • Karma: +15/-2
    • View Profile
Re: cache problem for membership's price display.
« Reply #6 on: June 12, 2018, 04:30:48 AM »
Because I can confirm that the problem is caused by enabling the "HTML cache". Besides, my website is a live website. Don't want to post it here.
Abantecart team can replicate it at their demo website too.
« Last Edit: June 12, 2018, 05:16:12 AM by smallfish »

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod