Author Topic: Stripe Payment not working...  (Read 158 times)

Offline VK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Stripe Payment not working...
« on: June 27, 2019, 10:42:48 PM »
I bought the Stripe extension for $40 USD and its not even working. I connected my Stripe account and everything and it keeps giving me errors.

I tried to buy something live with my own visa and it gave me this error:



What do i do now?

Offline VK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Stripe Payment not working...
« Reply #1 on: June 27, 2019, 11:27:22 PM »
I just spoke to Stripe support and they say that AbanteCart is passing $0 orders...

What's going on here? A paid plugin that doesn't even work?

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1472
  • Karma: +383/-2
    • View Profile
Re: Stripe Payment not working...
« Reply #2 on: June 28, 2019, 01:00:46 AM »
Hello Newbie VK,

Extensions from the MarketPlace are support by the developer of the extension
You should contact the dev thru how they offer support -  Here is the MP link for it.

http://marketplace.abantecart.com/index.php?rt=product/vendor_product/support&product_id=282

I noticed that the extension supports up to AbanteCart 1.2.14  -  if you are using cart version 1.2.15  please note that to the dev.

there is also a default Stripe Payment in the cart  found in the Admin >extensions .  There may be a difference in the the features and functions between the two.

Also  there is usually a test mode and a live mode for payment -  you don't happen to have the test on and using a live key?


Offline VK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Stripe Payment not working...
« Reply #3 on: June 28, 2019, 01:03:45 AM »
I figured out the problem. It was something wrong with default currency. Sorry to bother you. Admins/mods please delete topic or lock.

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod