Author Topic: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS  (Read 264 times)

Offline Iruzaki

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
« on: January 13, 2020, 05:41:01 PM »
Hello admins and mods of Abantecart,

I open this topic for a problem I encountered few days ago and driving me crazy,

I got an ''ERR_TOO_MANY_REDIRECTS'' error from Chrome when I try to enter to the login page (mydomain/index.php?rt=account/login)

I am using Cloudflare for SSL redireccions, when I put the SSL mode in Full, I get the ''Connection timed out 522'' error.
If I use Flexible mode got the ''ERR_TOO_MANY_REDIRECTS'' error.

Apart from that I can not enter to the Admin page (mydomain/index.php?rt=index/home&s=admin123) or
checkout page (mydomain/index.php?rt=checkout/cart) in full mode, showing me the error 522.

In flexible mode the checkout page showing me all the content with no template.

Would appreciate your help, thanks. :)

Offline Sam_78

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 221
  • Karma: +40/-1
    • View Profile
Re: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
« Reply #1 on: January 14, 2020, 11:06:17 AM »
Did you make any changes in your .htaccess file ?
or something else on server got updated / changed ?

Offline Iruzaki

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
« Reply #2 on: January 14, 2020, 12:10:45 PM »
Did you make any changes in your .htaccess file ?
or something else on server got updated / changed ?

Hi Sam,
Thanks for your reply, but I did not make any changes in .htaccess file, default comes in .htaccess.txt format because I did not active the SEO url option.

I did not change anything on the server, just upload products to the market.

Offline Sam_78

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 221
  • Karma: +40/-1
    • View Profile
Re: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
« Reply #3 on: January 15, 2020, 02:50:00 PM »
Was your website working fine before means you were able to go to admin side and all.
If you don't mind can you post link to your site? so I can look at it. Is this issue only with google chrome? Generally your hosting could help you in this case, have you contacted them for support?

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod