Show Posts


Messages - w4mmp

Pages: [1]
1
Installation and Configuration / Re: Customer Reviews on Category display
« on: November 15, 2018, 07:35:16 AM »
Hello,
thanks for the reply.   However I was wondering if the rating can be perhaps displayed under the product without the need to mouse over the photo.
Regards,
Ron Patton

2
Installation and Configuration / Customer Reviews on Category display
« on: November 14, 2018, 02:01:22 PM »
Hi
I would like have some type of indication of reviews for products that display on the category page.   www dot multus-sdr dot com .   Click on the Station Equipment.  It would be nice if an average star rating was displayed somewhere near each product.

Is that possible?  If so, how is it configured?

Regards,
Ron

3
General Support / Re: User Account creation problem
« on: October 11, 2018, 09:22:33 AM »
Hello,
The issue is fixed.  Some how I missed the step to rename .htaccess.txt to .htaccess
Regards,
Ron

4
General Support / Re: User Account creation problem
« on: October 10, 2018, 11:25:47 PM »
Hello,
And thank you very much for taking a look.  I have since moved everything to proper location.  So the website is www dot multus-sdr dot com (no abantecart).   Yes, I figured it is probably a permissions issue, but the logs just are not very illuminating.  If need be I can give you admin access to the site.  Please let me know. 
Regards,
Ron

5
General Support / User Account creation problem
« on: October 10, 2018, 12:08:14 PM »
Hello,
I am very new to AbanteCart.   I am in the process of moving from a previous shopping cart to AbanteCart.  Let me say first, the installation and configuration are the best!  I am so glad I have decided to use AbanteCart.   
OK,  I have set configured and set up my products.   What is not working correctly is new user creation.  When the Continue button is clicked on under "I am a new user" nothing happens.   I have checked the logs via the administration interface and nothing is reported. 
I must note is that the AbanteCart installation is NOT under the root.   I have set it up so that the current shopping cart is not disabled until I have AbanteCart properly configured and is working properly.
The website is www  dot multus-sdr dot com /abantecart .  Could this lead to the issue I am experiencing?
Regards,
Ron

Pages: [1]

Powered by SMFPacks Social Login Mod