Show Posts


Topics - CrazyG

Pages: [1]
1
General Support / Mail error
« on: February 03, 2018, 08:50:06 AM »
The admin panel throws the below error every time a product is ordered or I reply back from the order comments.

Things I did.
My server had a message to register mail IDs sent through scripts  action taken registered the mail IDs.
Tried sending mail from the send mail page - result mail sent no error message received.
Tried ordering products. Customer received mails. Error message in admin panel.
Tried sending comments. Customer received mails. Error message in admin panel.

The error still persist though the mails are going through as normal.

Attaching the server side message and error message as screen shots.

Kindly advice.

2
Upgrade / Images disappeared after upgrading to 1.2.11
« on: December 09, 2017, 01:13:45 AM »
I upgraded to 1.2.11 last week post which the images are not showing up. No error message after installation. Tried clearing up the cache. The images are available in the server.

3
General Support / Old URL still showing up
« on: May 15, 2017, 12:46:25 PM »
Hi

I had setup my store to a sub folder. I had also enabled seo.
The live cart is installed in a base folder "crazygardener. in/CGShop/"
The initial website url (old url) was set up in System>Settings>Store Details as "(with http)crazygardener. in/CGShop/".
The .htaccess file was setup as "RewriteBase /CGShop/" to point to the correct folder.

Every thing was working perfect.

Recently I created the sub domain "(with http) shop. crazygardener. in". The sub domain is pointing directly to the base folder at "crazygardener. in/CGShop/"

Accordingly I amended the new website url (new url) was set up in System>Settings>Store Details as "(with http) shop. crazygardener. in/".
The .htaccess file was setup as "RewriteBase /" to point to the correct folder.

Now here is the problems I am facing

1. The storefront icon in the admin page still points to old url
2. The new url works fine some times and order goes through easily.
3. However sometimes even if I load the site with new url the product listings point to old url because of which I am getting 404 error.

The error logs keep displaying "App Warning: AbanteCart core v.1.2.10 Warning: Accessing store with non-configured or unknown domain ( crazygardener. in/CGShop/ )."

I have cleared cache, cleared logs cleared browser cache still the problem exists and I am loosing orders now.

What am I missing?

4
Now I have one store and 2 different vendors. I have created an shipping extension similar to royal mail (This one for India mail). The shipping is weight based. Now everything works fine but when a buyer clicks both my product (less in weight) and the vendor product (more in weight) the calculation combines both weight and gives the flat shipping cost which is OK for the vendor but I loose my shipping cost. Currently I am handling this using ship product separately option. But the problem is for the buyer when they order 3 of my products and one of the vendor product the calculation shows 3 times the shipping cost for my product . Stuck big time.

5
Extensions and Add-Ons / Replicating Royal mail extension
« on: March 12, 2017, 07:21:45 AM »
Hi

I am a beginner and run my show with basic html and copy paste coding. I wanted to include a shipping extension to include India post shipping rates. I found the royal mail extension features to be more apt and hence replicated the folder and edited the code.

The files were uploaded to extensions folder through FTP. The new extension reflected and also was able to install and even make amendments But the problem is its not calling names (even the basic extension name is not getting called.

I know this is a more dumb question but I am stuck here any help would be appreciated.

Pages: [1]