Show Posts


Messages - Sam_78

Pages: 1 [2] 3 4 ... 12
16
SEO / Re: SEOURL - rewrite trashed in Server Restart - NO SEOURL's
« on: February 27, 2019, 09:36:01 AM »
Hi All,
So I"m faced with disabling the SEOURL feature because apparently the htaccess file is not in sync anymore with the true pointing of this feature.
To recreate ALL the SEOURLs for categories, menus, products is daunting.
Is there anyway to in mass, recreate these seourls, or what is the best procedure to do this re-creation of these seourl (friendly urls)

Regards,
David

This is what you are looking for  https://marketplace.abantecart.com/seo_pack?keyword=seo&category_id=0
You can install this extension and with one click it will add SEO url to all the products and there are other stuff that comes with this extension but I think this should fix your problem.

17
How-to questions / Re: Pending, Processing and Shipped question.
« on: February 27, 2019, 09:29:59 AM »
Does your customer get order confirmation email?

Have you checked error logs?

Look at this post http://forum.abantecart.com/index.php?topic=4268.0 for notifying customer when status changes

18
General Extensions / Re: My extension images are very blurry
« on: February 21, 2019, 10:23:54 AM »
huh. strange as your image is converted into 750*400 and then enlarged by CSS your image here looks fine https://marketplace.abantecart.com/image/thumbnails/1a/73/main_image_png-108336-750x400.png

also one suggestion you should add some more images showing steps how to use your extension and add some more language in your description it will be more clear to other users

19
General Discussion / Re: how to make logo auto resize
« on: February 20, 2019, 11:20:51 AM »
Thank you, for the help. :)

i have another question, i don't know maybe it is relevant to ask below the above question or not,
My Question is, can we make "Sticky" top bar (the blue bar that has logo and other links), when we scroll down, it will move along the scroller ?
just like the link i have shared Please help me, how i can do that ?
because i try to make the header div " position fixed " then whole page messed up.

stackoverflow Dot com

Here is solution http://forum.abantecart.com/index.php/topic,5087.0.html for sticky header see if it works

20
General Extensions / Re: My extension images are very blurry
« on: February 20, 2019, 11:12:41 AM »
it is because the image is stretched 1212 × 646 pixels (intrinsic: 750 × 400 pixels)
increase the size of your image and then upload it 

21
General Support / Re: Site set up
« on: January 02, 2019, 10:46:58 AM »
I am not very clear what the issue is.

What do you try to do with server pot redirect? Why did you put pot 80 for redirect?
Do you need to have https all the time?

You can have store URL to be https as well:
Store URL =     HTTP     https://www.mysite.com/
Secure Store URL =    HTTPS     https://www.mysite.com/

Ok so the best way to setup a store is

Store URL =     HTTP     https://www.mysite.com/
Secure Store URL =    HTTPS     https://www.mysite.com/

my .htaccess should be like this for https
RewriteEngine On 
RewriteRule ^(.*)$ https://www.mysite.com/$1 [R,L]
/* no port 80*/

This htaccess change says too many redirect so I have commented it though. How can I check redirects? my .htaccess only has one redirect which is
RewriteRule ^(.*)$ https://www.mysite.com/$1 [R,L]

my DNS should be
name = mysite.com , value = 1.1.1.1
name = www , value = 1.1.1.1
/*where value = 1.1.1.1 is IP of my domain */

Is this correct? because without https redirect if I hit mysite.com without www icons such as cart, add button are not loaded




22
General Support / Site set up
« on: December 28, 2018, 02:23:54 PM »
I guess this question has been answered but I couldn't find the right way of doing this so let me ask one more time
How to set up https correctly
In admin panel system->settings->store details
Store URL =     HTTP     http://www.mysite.com/
Secure Store URL =    HTTPS     https://www.mysite.com/

I do have Enable SEO turned on and my .htaccess looks like this
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.mysite.com/$1 [R,L]


when I do this I get error on chrome and other browser saying to many redirects
when I comment last line
#RewriteRule ^(.*)$ https://www.mysite.com/$1 [R,L]

It works fine. Hosting people said issue is with the software and redirects. I don't have anything else in my htaccess or any other redirects I just want to send everyone to https://www.mysite.com/

23
General Support / Re: reset password email
« on: December 28, 2018, 01:25:53 PM »
This is my public_html/storefront/language/english/mail/account_forgotten.xml
<?xml version="1.0"?>
<definitions>
  <definition>
    <key>text_subject</key>
    <value><![CDATA[%s - New Password]]></value>
  </definition>
  <definition>
    <key>text_greeting</key>
    <value><![CDATA[A new password was requested from %s.]]></value>
  </definition>
  <definition>
    <key>text_password</key>
    <value><![CDATA[Your new password is:]]></value>
  </definition>
</definitions>

Shall I add it here or in admin panel under language definition ?

There are other words missing like  text_new_password , error_reset_token  my version is 1.2.11

24
General Support / reset password email
« on: December 27, 2018, 10:32:01 AM »
Hi,
Whenever customer requests to reset password an email goes from orders@mysite.com is there a way it can go from some other email addresses ? Also after password is reset they get another email that says text_password_reset I tried to find it in languages but I couldn't find it so where is this text_password_reset is coming? I need to change it

25
Template Support / Re: Which CSS is rendering for phone view
« on: December 21, 2018, 12:11:29 PM »
Sorry figured it out
That font was not there on my phone had to mention this in head.tpl
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Fredoka+One" rel="stylesheet">

26
Template Support / Which CSS is rendering for phone view
« on: December 21, 2018, 12:07:21 PM »
I am having issues with fonts on my site. I am using
font-family: 'Fredoka One', cursive;
And it works fine for PC and desktop but on phone I am getting small cursive fonts. I tried to use media query but it is not working
in style.css
     /* Phone fonts*/
        /* iPad [portrait + landscape] */
    @media only screen and (min-device-width: 768px) and (max-device-width: 1024px)     {
    body {
    font-weight:800!important;
        font-family: 'Fredoka One', cursive!important;
font-size:20px;
}
}

/* iPhone [portrait + landscape] */
@media only screen and (max-device-width: 480px) {
    body {
font-weight:800!important;
font-size:20px;
        font-family: 'Fredoka One', cursive!important;
}
}
It is not taking any of these CSS When I inspect on chrome browser for iphone it works fine but when I actually use my phone it is different
I have cleared cache on my phone and on AbanteCart.
Only change I made is in style.css in body tag changed font-family thats it and added the mentioned code at the bottom. i am editing right CSS file as I can see these media queries in browser when I inspect them

27
Template Support / Re: Product Description Panel
« on: December 19, 2018, 04:53:27 PM »
You can use Jquery toggle to control height
have a button like show more (read more) or show less (read less)
you can look here at example

https://codepen.io/maxds/pen/jgeoA

28
General Support / Re: complain
« on: December 18, 2018, 10:38:48 AM »
hello all,


first of all i should say that, I'm using abantecart since 3 years and i like it so much but, every time when I face a problems trying to post the issues here to get resolve for those problems which I guess they should be resolved from Abantecart support team but what I realized is, they never give you direct answer and keep asking questions then they just throwing technical problems on hosting companies and in the hosting companies doing same things. now back to the main issue of this complain, how many times I should reinstall abantecart ? is there any chance to get better service from supporting team here? is there in this company care or interest about serving clients more better and give solutions for the problems which we face on software?? i hope you will not just read this post and complete your life as nothing happened.



by the way, i am not programmer or coder and I trusted someone one time and he just stole money and for nothing. then after that i decided to learn my self and bought a hosting package with domain to learn alone. 


thanks for your understand and looking for positive replies

I think you should contact AbanteCart team and ask for paid support. They are fast and they are really reasonable price wise. And they are a genuine company so won't run away with your money.
I understand your frustration and you are trying to solve it on your own and you keep landing on problems after problem.
According to me getting their help is the best option for you.
You can check their pricing here  http://managed.abantecart.com/#pricing

P.S I am not promoting them as I am also a developer but I think they are the one who can help you best.

29
General Support / Re: Size of banner
« on: December 11, 2018, 04:04:42 PM »
I saw both this videos but its not helping me
So here are my steps
I created a new graphic banner and assigned main top banner group
I turned off all other existing banner which is Main banner 1...5
So now I only have one graphic banner which is on and in Main Banner Top group and in layout that block is turned on
I still don't see that banner infact the whole slider goes off as there is only one graphic banner

Second I added img src to one of the default text banner and got it displayed but then I see blue color on left and right side of banner I want my banner to be stretched across the screen.



30
General Support / Re: not getting banners on front end
« on: December 11, 2018, 03:59:35 PM »
I turned off all the banners and added my graphic banner to the existing group but it is not appearing.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 12

Powered by SMFPacks Social Login Mod