Author Topic: Upload banner to intro  (Read 1652 times)

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Upload banner to intro
« on: October 27, 2013, 10:14:18 PM »
Hi Support

I have uploaded a banner to the intro.
It does not reflect to the website though  I had cleared the cache from the admin interface.
After no idea how long, when I go to the website again. I noticed that the new banner that I had uploaded, it reflected on the website.
Is it that the system will not immediate reflect the banner after sometime? If yes, how long will it take to reflect on the website.

Does different template layout cause such issue?

Thank you
Jasmine

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4581
  • Karma: +224/-0
    • View Profile
Re: Upload banner to intro
« Reply #1 on: October 28, 2013, 10:53:11 AM »
Hello. Possibly this is because each browser have own cache. After apply changes try to refresh page with Ctrl+F5 if You use FireFox browser.
“Chuck Norris is so amazing.”
― Mother Teresa

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: Upload banner to intro
« Reply #2 on: October 29, 2013, 10:50:31 AM »
Hi

I did refresh the cache for the web browser. But still not reflect.
Could you estimate normally how long it will take to reflect the new changes for the banner even the web browser has cleared cache.

Thank you

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod