Author Topic: How to disable some of the countries  (Read 1969 times)

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
How to disable some of the countries
« on: November 28, 2013, 04:19:11 AM »
Hi

I have disabled (set status as "OFF") for some of the countries under System -> localization -> countries.
However, still can see those countries that I had disabled from the Create account page.
Please guide me how to resolve this.

Thank you

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1806
  • Karma: +256/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: How to disable some of the countries
« Reply #1 on: November 28, 2013, 04:59:12 AM »
 cleared cache?
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline quekbhj

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 133
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: How to disable some of the countries
« Reply #2 on: November 29, 2013, 10:30:00 AM »
It work after clear the cache.

Thank you

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod