Please help us to make AbanteCart Ideal Open Source Ecommerce Solution for everyone.

Support AbanteCart eCommerce

Author Topic: Problem with Admin site (see attached image)  (Read 1437 times)

Offline Onyx65

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Problem with Admin site (see attached image)
« on: April 28, 2016, 07:59:21 AM »
I am still trying to get a very small shop online. Been working for about five days on this thing.

I have everything set, so far, I think. I have a few items. But when I go to the layout page I get what you see in the attachment.

I have disabled AdBlock, reloaded many times, cleared cookies and history. Still the same.

It is probably a beginner mistake. But I need help.


Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1840
  • Karma: +277/-11
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: Problem with Admin site (see attached image)
« Reply #1 on: April 28, 2016, 08:20:06 AM »
what browser do you use?
is javascript enabled in it?
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline Onyx65

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Problem with Admin site (see attached image)
« Reply #2 on: April 28, 2016, 08:50:01 AM »
Using Chrome. Other pages load fine. Switched to Firefox. Still other pafges load fine, but this one does the same thing.

Switched to IE11, same thing. This page only.

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4662
  • Karma: +241/-2
    • View Profile
Re: Problem with Admin site (see attached image)
« Reply #3 on: May 04, 2016, 09:28:04 AM »
Hello.

Possibly mod_secure on your host block this page http://docs.abantecart.com/pages/tips/troubleshooting.html#mod_security

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod