Please help us to make AbanteCart Ideal Open Source Ecommerce Solution for everyone.

Support AbanteCart eCommerce

Author Topic: Dropdown Sub-Category  (Read 3274 times)

Offline HADY

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
  • Karma: +27/-5
    • View Profile
Dropdown Sub-Category
« on: March 23, 2024, 04:28:47 AM »
Hello,

I did searched the forum about such thing but I didn't found any results. i need your help to make some changes in the Sub-Categories to make them with Dropdown function. I'm using recently AbanteCart v1.3.4. with php 8.3.

Thank you in advance
Thank you In Advanced
Regards
HADY

Offline HADY

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
  • Karma: +27/-5
    • View Profile
Re: Dropdown Sub-Category
« Reply #1 on: March 26, 2024, 02:03:30 AM »
any ideas please?
Thank you In Advanced
Regards
HADY

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5855
  • Karma: +275/-2
    • View Profile
Re: Dropdown Sub-Category
« Reply #2 on: March 26, 2024, 05:08:58 AM »
Hello.
Please switch to php 8.1 the PHP 8.3 is not supported yet. Your question is not clear post block, theme, and screenshots so others can help you.

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1805
  • Karma: +525/-7
    • View Profile
Re: Dropdown Sub-Category
« Reply #3 on: March 26, 2024, 10:14:49 AM »
FYI  all users.  Core devs  have a useful PHP version chart posted here:

https://abantecart.atlassian.net/wiki/spaces/AD/pages/3768390/AbanteCart+System+Requirements

Offline HADY

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
  • Karma: +27/-5
    • View Profile
Re: Dropdown Sub-Category
« Reply #4 on: March 27, 2024, 08:31:06 AM »
Hello.
Please switch to php 8.1 the PHP 8.3 is not supported yet. Your question is not clear post block, theme, and screenshots so others can help you.

on my website: globaloverlinedotcom if you go to category of:  PRODUCTION AND TRADING SOLUTIONS > and scroll down to: Textile Industry Solutions there is under that sub-category another sub-categories which i want them to dropdown when scrolling down the mouse indicator to sub-category to be showed same as when you scroll the mouse to the category and expanding, did you understood my point ?

Thank you In Advanced
Regards
HADY

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod