Please help us to make AbanteCart Ideal Open Source Ecommerce Solution for everyone.

Support AbanteCart eCommerce

Author Topic: All images on my vanilla install are broken (site is using https)  (Read 3724 times)

Offline mikethetinkerer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
So my site https:// 3dshapeengineering .com has a vanilla install of AbanteCart and no images work except for off site images. When I go to get the image url it specifies an https url, and when I change it to an http url it just redirects to the homepage. I had a similar issue with wordpress (which was installed previously in the same root directory and since removed) but It was remedied by a plugin so I know my SSL cert is setup correctly.

What settings in abantecart do I need to change for images to work with https?

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5837
  • Karma: +275/-2
    • View Profile
Re: All images on my vanilla install are broken (site is using https)
« Reply #1 on: March 21, 2016, 05:50:57 AM »
Hello.

Check your error log or contact to hosting provider to fix issue

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1801
  • Karma: +523/-7
    • View Profile
Re: All images on my vanilla install are broken (site is using https)
« Reply #2 on: March 21, 2016, 10:14:21 AM »
Also double check that your server requirements are set like this:

http://docs.abantecart.com/pages/install/system_requirements.html

And check Permissions  - for your server type as shown on this doc.  At the bottom step 5 says and set 444 permission for the system/config.php and /index.php file

http://docs.abantecart.com/pages/install/options/regular_installation.html


 

Powered by SMFPacks Social Login Mod