Author Topic: can't view web site or admin  (Read 16481 times)

Offline Craig

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
can't view web site or admin
« on: November 13, 2012, 02:58:05 AM »
hi, I am getting this message when I try to connect to my website or admin pages.

"There has been an error processing your request
 Please check error log for more info. You can check error log in the control panel if it is functional. Otherwise, refer to error log located in your web server"

When I went to my server error logs I got this....


[Tue Nov 13 00:31:50 2012] [error] [client 199.21.99.70] File does not exist: /home/users/newbrand/www/metaldetector.co.nz/robots.txt
[Tue Nov 13 04:51:18 2012] [error] [client 208.115.111.69] File does not exist: /home/users/newbrand/www/metaldetector.co.nz/robots.txt

Can you please tell me what this means and how do I fix it. I have done nothing to my web site since yesterday when it was loading with no problems

Thanks

Offline Craig

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: can't view web site or admin
« Reply #1 on: November 13, 2012, 04:03:30 AM »
ps.  web hosts have made no server related changes

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2048
  • Karma: +319/-13
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: can't view web site or admin
« Reply #2 on: November 13, 2012, 04:49:42 AM »
try to:
1. delete all cookie of site
2. delete cache-files from folder system/cache
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline Craig

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: can't view web site or admin
« Reply #3 on: November 13, 2012, 05:53:48 AM »
hi, i wasn't sure how to clear the cookies from my web site but i did delete the cache as you said and that seemed to work. Thanks. the minute I clicked on one link in my site the cache filled up immediately again (is this normal) the website still seems to be working ok at the mo.

Any idea why this happened when I had done nothing to the website since it was last working ok? Cheers


Offline Craig

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: can't view web site or admin
« Reply #4 on: November 17, 2012, 12:49:19 AM »
hi, my main web page would not show again today until I cleared the cache in admin. This is the second time it's happened. Can anyone tell me why? I don't want to have to do this every few days just so my web site will be visible. It has only happened since i did a complete v1.1.1 install. Thanks

Offline abantecart

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4358
  • Karma: +298/-10
    • View Profile
    • Ideal Open Source Ecommerce Solution
Re: can't view web site or admin
« Reply #5 on: November 17, 2012, 02:37:23 PM »
Do you have any records in error log when this problems happen? Admin -> System -> Logs -> Error log

Please  rate your experience or leave your review
We need your help to build better free open source ecommerce platform for everyone. See how you can help

Offline Craig

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: can't view web site or admin
« Reply #6 on: November 17, 2012, 11:27:14 PM »
 I am getting multiple repeat messages of these errors over the last 3 days. 

2012-11-18 4:11:34 - runtime notice:  AbanteCart core v.1.1.1 Declaration of AMenu_Storefront::_buildMenu() should be compatible with that of AMenu::_buildMenu() in <b>/home/www/newbrand.co.nz/core/lib/menu_control_storefront.php</b> on line <b>302</b>
2012-11-18 4:11:34 - App Warning:  AbanteCart core v.1.1.1 Warning: Trying to access by unconfigured or unknown domain. Possibly missing or incorrect store URL set up. Loading default store configuration in /home/www/newbrand.co.nz/core/lib/config.php on line 142

Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2048
  • Karma: +319/-13
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: can't view web site or admin
« Reply #7 on: November 18, 2012, 02:07:21 PM »
Warning: Trying to access by unconfigured or unknown domain. Possibly missing or incorrect store URL set up. Loading default store configuration in /home/www/newbrand.co.nz/core/lib/config.php on line 142

we already fixed this bug in v.1.1.2.
Message mean that you need to set correct store's url in settings.
“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

Offline shell-mc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: can't view web site or admin
« Reply #8 on: December 28, 2012, 03:06:36 PM »
Hi,

Having simialr problem also - this is the second time I have had this and like Craig I have made no changes to my site.

Error log shows:

Fri Dec 28 19:54:33 2012] [error] [client 180.76.5.93] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Fri Dec 28 19:51:07 2012] [error] [client 180.76.6.230] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Fri Dec 28 19:49:07 2012] [error] [client 66.249.73.185] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Fri Dec 28 19:47:41 2012] [error] [client 180.76.5.90] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Fri Dec 28 19:46:34 2012] [error] [client 82.40.20.102] File does not exist: /home/kbmtradi/public_html/404.php
[Fri Dec 28 19:46:34 2012] [error] [client 82.40.20.102] File does not exist: /home/kbmtradi/public_html/favicon.ico
[Fri Dec 28 19:46:34 2012] [error] [client 82.40.20.102] File does not exist: /home/kbmtradi/public_html/404.php
[Fri Dec 28 19:46:34 2012] [error] [client 82.40.20.102] File does not exist: /home/kbmtradi/public_html/favicon.ico
[Fri Dec 28 19:46:34 2012] [error] [client 82.40.20.102] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Fri Dec 28 19:43:40 2012] [error] [client 180.76.5.110] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Fri Dec 28 19:40:15 2012] [error] [client 180.76.5.61] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Fri Dec 28 19:36:48 2012] [error] [client 180.76.5.138] PHP Deprecated:  Comments starting with '#' are deprecated in /home/kbmtradi/public_html/php.ini on line 1 in Unknown on line 0

Last time I had this I had to full manual re-install of files to restore 1.1.0 and then do manual upgrade to 1.1.1. Everything worked fine until I hadn't been online over xmas and now can't get access again.

Please help.

Thanks,
Michelle.

Offline shell-mc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: can't view web site or admin
« Reply #9 on: December 28, 2012, 03:43:38 PM »

Last time I had this I had to full manual re-install of files to restore 1.1.0 and then do manual upgrade to 1.1.1. Everything worked fine until I hadn't been online over xmas and now can't get access again.


Should have said had to full re-install of 1.0.4 and manual upgrade to 1.1.1

Offline shell-mc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: can't view web site or admin
« Reply #10 on: December 28, 2012, 04:27:59 PM »
OK, now my error logs show the following:

2012-12-27 5:40:24 - App Warning:  Warning: Trying to access by unconfigured or unknown domain. Possibly missing or incorrect store URL set up. Loading default store configuration in /home/kbmtradi/public_html/core/lib/config.php on line 142
2012-12-27 12:02:39 - App Error:  Error: Error in data of page with controller: 'pages/content/content'. Please check for key_value present where key_param was set in /home/kbmtradi/public_html/core/engine/layout.php on line 145
2012-12-28 17:36:25 - App Error:  Could not load language  from file ""! in /home/kbmtradi/public_html/core/lib/language.php on line 530
2012-12-28 17:36:25 - database error:  Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1<br />Error No: 1064<br />INSERT INTO eph_language_definitions (language_id,block,section,language_key,language_value,create_date) VALUES  in <b>/home/kbmtradi/public_html/core/database/mysql.php</b> on line <b>86</b>

Please help as I really don't want the hassle of having to set up all over again with another cart!!  :(

Thanks,
Michelle


Offline abolabo

  • core-developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2048
  • Karma: +319/-13
  • web for all, all for web!
    • View Profile
    • AbanteCart
Re: can't view web site or admin
« Reply #11 on: December 29, 2012, 07:50:07 AM »
OK, now my error logs show the following:

2012-12-27 5:40:24 - App Warning:  Warning: Trying to access by unconfigured or unknown domain. Possibly missing or incorrect store URL set up. Loading default store configuration in /home/kbmtradi/public_html/core/lib/config.php on line 142
2012-12-27 12:02:39 - App Error:  Error: Error in data of page with controller: 'pages/content/content'. Please check for key_value present where key_param was set in /home/kbmtradi/public_html/core/engine/layout.php on line 145
2012-12-28 17:36:25 - App Error:  Could not load language  from file ""! in /home/kbmtradi/public_html/core/lib/language.php on line 530
2012-12-28 17:36:25 - database error:  Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1<br />Error No: 1064<br />INSERT INTO eph_language_definitions (language_id,block,section,language_key,language_value,create_date) VALUES  in <b>/home/kbmtradi/public_html/core/database/mysql.php</b> on line <b>86</b>

Please help as I really don't want the hassle of having to set up all over again with another cart!!  :(

Thanks,
Michelle

hello.
1. You still not fix your settings as i wrote. Change your store url in menu system->settings on correct.
2. To define what's wrong i need to see you sql-dump. Please make backup in menu->system->data->backup/restore and send me via PM.
4. Do replace content file /core/engine/language.php by this https://github.com/abantecart/abantecart-src/blob/1.1.3/public_html/core/engine/language.php. After that let me know is error about loading language disappeared.


“No one is useless in this world who lightens the burdens of another.”
― Charles Dickens

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod