support

Author Topic: Configure Captcha  (Read 3826 times)

Offline David Veganhauser

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Configure Captcha
« on: April 28, 2020, 04:21:30 AM »
Hello, I am looking for some help with configuring captcha. Currently, the default that is on the contact form I use has letters so small they are hard to read.

i set up reCaptcha v3 with google but adding the keys I got an error on execution saying it could be not compatable.

I just want to keep it simple and make the captcha easier to use. I do not see anything in the documentation


Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5847
  • Karma: +275/-2
    • View Profile
Re: Configure Captcha
« Reply #1 on: April 28, 2020, 04:58:26 AM »
Hello. For AbanteCart 1.2.15 please use reCaptcha v2.
Recaptcha v3 added in upcoming 1.2.16

Offline David Veganhauser

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: Configure Captcha
« Reply #2 on: April 29, 2020, 10:00:02 AM »
Hi, thank you for your message, can you please help me navigate to where I install that, and where the other one is to uninstall?

Offline HADY

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
  • Karma: +27/-5
    • View Profile
Re: Configure Captcha
« Reply #3 on: April 30, 2020, 04:45:21 AM »
Hi, thank you for your message, can you please help me navigate to where I install that, and where the other one is to uninstall?


Hi!

You will need to go to: > Admin Panel > System > Settings > General and scroll down to see the reCAPTCHA section and edit it.
Thank you In Advanced
Regards
HADY

Offline David Veganhauser

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: Configure Captcha
« Reply #4 on: April 30, 2020, 04:57:03 AM »
Hi, I understand this now. I just needed the google keys for v2, it works fine now, thank you
« Last Edit: April 30, 2020, 05:33:20 AM by David Veganhauser »

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod