Author Topic: No images displayed after fresh install  (Read 446 times)

Offline dan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
No images displayed after fresh install
« on: November 02, 2021, 11:22:25 AM »
Hi. I have just installed the latest version of AbanteCart. However, as you can see, no image is displayed in any of the browsers I have. No images displayed at Admin and StoreFront. I followed exactly, line by line, the install guide. Could anyone please help me to solve this? I am with Bluehost as my host. Thank you for any help you can provide.

ps: please see picture attached. No images are displayed after a fresh install.

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1707
  • Karma: +494/-4
    • View Profile
Re: No images displayed after fresh install
« Reply #1 on: November 02, 2021, 03:38:20 PM »
https://www.bluehost.com/help/article/cpanel-applications

BlueHost offers Softaculous,  you may find that an easier way to install AbanteCart which is available in most Softaculous offerings.

And here is the AbanteCart docs on installing with Softaculous

https://abantecart.atlassian.net/wiki/spaces/AD/pages/4161537/cPanel+Installation?preview=%2F4161537%2F2385444875%2Fsoftaculous-install.png

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5228
  • Karma: +261/-2
    • View Profile
Re: No images displayed after fresh install
« Reply #2 on: November 03, 2021, 01:05:42 AM »
Hello.

First, try to clear the AbanteCart cache  https://abantecart.atlassian.net/wiki/spaces/AD/pages/14483758/Cache
Then check for errors in the browser console and AbanteCart error log

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod