Author Topic: Required field in shipping "state"  (Read 682 times)

Offline mikko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Required field in shipping "state"
« on: September 13, 2022, 01:46:07 PM »
Hi!

There is a required field (red star) in shipping state (I think it's that in english). Default is "choose" and user can choose and continue. I think there is a bug because customer can leave the drop down menu to choose and continue. The result is that shipping is not calculated and is not even an option if it's leaved to "choose".

(It's in finnish "valitse" is "choose" and "alue" is "state)
« Last Edit: September 13, 2022, 01:51:25 PM by mikko »

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5407
  • Karma: +269/-2
    • View Profile
Re: Required field in shipping "state"
« Reply #1 on: September 14, 2022, 02:25:27 AM »
Hello.

Which page this screenshot is from and what is your AbanteCart version?

Offline mikko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Required field in shipping "state"
« Reply #2 on: September 16, 2022, 03:53:31 AM »
Quest checkout where they input shipping info.

Newest version 1.3.3

Offline Basara

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5407
  • Karma: +269/-2
    • View Profile
Re: Required field in shipping "state"
« Reply #3 on: September 16, 2022, 05:56:17 AM »
Hello.

I think you have some modification, theme or 3rd party extension. This "bug" is not visible in the clean AbanteCart installation https://demo.abantecart.com/

Offline mikko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Required field in shipping "state"
« Reply #4 on: September 16, 2022, 10:30:25 AM »
Ok thanks!

I have 3rd party theme, strange that it could affect core function.

Offline mikko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Required field in shipping "state"
« Reply #5 on: September 16, 2022, 03:06:07 PM »
Demo Abantecart there is a fast checkout in use and indeed that works with my webstore also. I just find it a mess. Without it there is this bug, at least in my shop.

Offline llegrand

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1745
  • Karma: +505/-7
    • View Profile
Re: Required field in shipping "state"
« Reply #6 on: September 16, 2022, 03:30:34 PM »
since you indicate you have a third-party theme.  Try asking them for support.

Offline mikko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Required field in shipping "state"
« Reply #7 on: September 16, 2022, 05:25:46 PM »
Thanks I will! So I quess this is working for everyone else, just something with my store.

 

Powered by SMFPacks Social Login Mod