Show Posts


Messages - barry819

Pages: [1] 2 3 4
1
I have no idea where that is or how to replace it. Where is there anyplace where I can enter or remove the www? As far as I can tell that's all in the backend beyond my reach.

2
It is redirected to https. That's not the problem.

Or maybe it is. It looks like somehow that redirect got ended by installing the update.

3
General Support / 1.3.0 - updated and all "add to cart" disabled
« on: May 19, 2021, 03:07:08 PM »
I updated to 1.3.0, but after doing so all my "Add to Cart" buttons are disabled.

Theresamatherfantasyshop.com

No idea how to fix it.

I see it's now giving me this error:
/home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/index.php file is writable. It is recommended to set read and execute modes for this file to keep it secured and running properly!

4
Just got this when attempting to update the extension Price Based shipping:

SQL Error: Unknown column 'tax_class_id' in 'field list'
Error No: 1054
SQL: INSERT INTO abj8_price_based_shipping SET status = "1", tax_class_id = "0", sort_order = "0", date_added = NOW(), date_updated = NOW() PHP call stack: #0 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/lib/db.php:100 #1 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/engine/extensions.php:1176 #2 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/engine/extensions.php:1127 #3 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/lib/db.php:67 #4 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/extensions/price_based_shipping/admin/model/extension/price_based_shipping.php:33 #5 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/extensions/price_based_shipping/admin/controller/pages/extension/price_based_shipping.php:193 #6 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/engine/dispatcher.php:293 #7 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/engine/dispatcher.php:328 #8 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/engine/page.php:98 #9 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/engine/router.php:175 #10 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/engine/router.php:79 #11 /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/index.php:94 in /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/database/amysqli.php on line 119

Report this problem to AbanteCart team (do not change email subject)

5
Extension Support / Re: MarketPlace site down and slowing admin access
« on: December 21, 2020, 04:50:43 PM »
This is a big problem for me, too. Please notify when it is fixed, or how long it will take to get it fixed.

6
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 24, 2020, 11:06:25 AM »
I will send you a private message.

1. No, I do not use an Outlook email server. I have emails being sent to  an outlook address. But it is receiving all the other emails FROM my Abantecart store just fine.
2. I have tried setting a different email in my notification settings. That did not help. I also have SMS set in my notifications for enquiries, but never get an SMS to my phone.
3. Yes, I receive order notifications, out of stock notifications, new customer registrations and all other Abantecart notifications at that same email address.
4. I do not have any idea what you mean by that. I am able to set email addresses in the Notifications menu. All are working except Enquiries, with the exact same email address set. Enquiries and New Orders also have SMS set, but I do not receive texts to my phone.

7
It's the Stripe patch that it keeps telling me is available even though it is already installed.

Here's the screen with the message open, and the screen showing my list of messages.

I delete the message that tells me the Stripe update is available, and within an hour or two, the next time I log in, there is a brand new copy of that message in my messages folder and the little balloons icon for messages has a red numeral 1 to tell me that I have a new message.

I've deleted it at least five times so far, and it keep coming back!

The third screencap shows that I already have version 1.0.5 of the Stripe extension installed.



8
I installed the Stripe upgrade to take care of the problem in 1.2.16, and my payments are working fine. However, I keep getting messages telling me the upgrade is available, three or four times a day! Is there a way to turn that off? I delete them over and over and they just keep coming back.

It's not a crisis, but it is really annoying.

9
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 22, 2020, 02:19:02 PM »
barry819, if you think it is a bug, you should report this to the AbanteCart team in a github.

https://github.com/abantecart/abantecart-src/issues

I know they resolve issues fast.

Thanks, I will give that a try.

10
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 22, 2020, 12:35:25 PM »
I've given you everything you have asked for that you have explained clearly enough for me to find and attach. If there is something else I can submit, tell me what it is and where to find it and I will attach whatever you want.

This problem, however, is one that did not exist in 1.2.15, but started when I upgraded to 1.2.16.

There is something in the programming - I am NOT a programmer - that creates emails and routes them. It is routing all the other emails correctly, but whatever triggers an email when a customer uses the "Contact us" form, is not causing the content of that "Contact us" message to be sent to my connected email. A message is created that tells em a customer has made a contact, but the message content is not forwarded. That WAS being done in 1.2.15, but is not being done in 1.2.16.

I receive both an email that tells me an order has been placed, AND an email that contains the body of the order. So the system is working correctly there, but not for use of the contact form.

This really is such a basic, necessary feature that it should be a HUGE priority for you to get it fixed.

11
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 22, 2020, 11:11:44 AM »
There is not a problem with my email server. I receive every other email that I am supposed to receive. I ONLY do not receive the emails that contain the content of Enquirys left via my contact form. I receive the emails telling me someone LEFT an Enquiry, but not  the enquiry itself.  If these was a problem with the email server I would get NO emails from Abantecart.

The problem is in Abantecart, it is not external.

It worked correctly prior to upgrading to 1.2.16, and I have made no changes to my email address or server since then. This is 100% a problem in the "upgrade".

12
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 21, 2020, 08:50:55 PM »
Any other ideas? I am stumped.

13
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 17, 2020, 10:05:24 AM »
debug.txt file attached

This is the only file named debug.txt that I found in my directories.

14
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 17, 2020, 02:02:39 AM »
I was able to edit the contact.php file as instructed, but it did not fix the problem. I still receive the notification of an enquiry, but not the content of that enquiry.

Thu 7/16/2020 11:50 PM
You have received new enquiry from customer (BARRY, svengali819@yahoo.com)!

This is the final entry in my error log:

2020-07-17 5:37:44 - App Warning: AbanteCart core v.1.2.16 Warning: Accessing store with non-configured or unknown domain ( mail.theresamatherfantasyshop.com/dir/ ).
Check setting of your store domain URL in System Settings. Loading default store configuration for now. in /home/shortfor/public_html/TheresaMatherFantasyShop.com/dir/core/lib/config.php on line 228


This is an excerpt from the edited contact.php file: (lines 124-137)


            $view = new AView($this->registry, 0);
            $view->batchAssign($this->data['mail_template_data']);
            $html_body = $view->fetch($this->data['mail_template']);
            $mail->setTo($this->config->get('store_main_email'));
            $mail->setFrom($this->config->get('store_main_email'));
            $mail->setReplyTo($post_data['email']);
            $mail->setSender($post_data['first_name']);
            df($this->data['mail_template_data']);
            $mail->setTemplate('storefront_contact_us_mail', $this->data['mail_template_data']);
            if (is_file(DIR_RESOURCE.$config_mail_logo)) {
                $mail->addAttachment(DIR_RESOURCE.$config_mail_logo,
                    md5(pathinfo($config_mail_logo, PATHINFO_FILENAME))
                    .'.'.pathinfo($config_mail_logo, PATHINFO_EXTENSION));



I have attached the full edited file.










15
General Support / Re: Not receiving email when message sent
« on: July 16, 2020, 11:48:56 PM »
OK, I dug around a little more. It appears the one I am not getting is the template titled      storefront_contact_us_mail

It is set to on, as are all the other templates, and I am receiving emails from all the other when appropriate: new order placed, new customer registered, etc.

I am attaching the html.txt of what is in that template. But my guess is that whatever causes that template to send is not working correctly, and it does not send. As I mentioned at the beginning, I get the email that tells me a contact_us message has been made (storefront_contact_us_mail_admin_notify), but not the email that contains the text of the contact message (storefront_contact_us_mail).

Pages: [1] 2 3 4

Powered by SMFPacks Social Login Mod