Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Support / Copy product from one store to another
« Last post by jamespr on Today at 12:38:43 PM »
Created a new store and left the default store for reference. The new store has cart problems which the default does not. I have tried to export categories and products and then use the import wizard to import in default store with no success. Say import to default store is complete but does not populate the product for that store.

The reference text file for import "2022-10-02 16:34:35 - Converting file /home/defendfr/public_html/krunchies.shop/shops/admin/system/data/import_phpah4zab.txt to array. Start row number: 0. Rows count: 1
2022-10-02 16:34:35 - Starting import data from array. Mode: commit
2022-10-02 16:34:35 - update for table products done successfully
2022-10-02 16:34:35 - update for table product_descriptions done successfully
2022-10-02 16:34:35 - update for table resource_library done successfully
2022-10-02 16:34:35 - update for table resource_descriptions done successfully
2022-10-02 16:34:35 - update for table resource_map done successfully
2022-10-02 16:34:35 - update for table resource_library done successfully
2022-10-02 16:34:35 - update for table resource_descriptions done successfully
2022-10-02 16:34:35 - update for table resource_map done successfully"


I there a way to copy/move new store products from one store to another?
2
General Support / Re: Cart has Products but no prices
« Last post by jamespr on October 01, 2022, 10:01:09 PM »
Only using extensions that were loaded with the default cart plus twillio and paypal default. Default shop does not have this problem
3
How-to questions / CSS text Changes
« Last post by YoungbloodMat on October 01, 2022, 01:09:55 PM »
Hi all,

I've been doing some CSS changes to AbanteCart and pretty much cracked it. However, after changing all the css in the (file path here) I have several things i cannot change.
My colour scheme for the client is black, gold, and white. Black being the back ground, Gold being Borders, and White being text.

However there is part of the css code in the coding that has no link to the webpages (unless there are several css files), named heading4.
as seen here > storedothide-n-chicdotco.uk/index.php?rt=content/content&content_id=4

Page source:
<h1 class="heading1">
  <span class="maintext"><i class="fa fa-list"></i> Shipping</span>
  <span class="subtext"></span>
</h1>

<div class="contentpanel">
   <h4 class="heading4">some description</h4>

   <div class="content">
     <div class="row">
       <div class="col-md-12 pull-left">
            some text about shipping             </div>
     </div>
   </div>


I've tried adding heading4 into the css, but there has been no change.  ???

any thoughts?
4
Tips and Tricks / Remove certain registration fields
« Last post by ralga2022 on October 01, 2022, 01:57:36 AM »
Good Morning,
Can anyone tell me how I can remove the following fields from "Create Account" page?
I don't need any of the "Your Address", that is, Company, Address 1 etc.

Thanks in advance
G. :)
5
Template Support / Shopping Cart Icon Items
« Last post by ralga2022 on September 30, 2022, 12:47:45 PM »
Hi Everyone,

Can anyone tell me how I can put the number of items selected and assigned to the Cart Icon?

Ta
G
6
General Support / Re: No Credit Card fees on selected products
« Last post by Basara on September 30, 2022, 09:29:02 AM »
Hello.
It is possible with custom extension
7
Support / Re: Mail problem - no solutions :(
« Last post by WolverineHunter on September 30, 2022, 09:27:03 AM »
I've copied and pasted directly, all is correct but for some reason, it's not working
8
General Support / No Credit Card fees on selected products
« Last post by Sam_78 on September 30, 2022, 09:21:17 AM »
Hi,  is there any extension that accomplishes what we want to do?

We would like to waive Credit Card fees for certain products only.  Is it possible ?
9
Support / Re: Mail problem - no solutions :(
« Last post by Basara on September 30, 2022, 01:07:58 AM »
10
Support / Mail problem - no solutions :(
« Last post by WolverineHunter on September 29, 2022, 10:41:27 AM »
Hi all,
Im trying to set up mail, however, no matter the method i try, it keeps failing.

I keep getting errors even though i am doing everything as mentioned in the documents.

For example, right now im trying again with smtp - gmail, it gives the following error.

 AMail. transport: Symfony\Component\Mailer\Transport\Smtp\EsmtpTransport: Failed to authenticate on SMTP server with username "my email" using the following authenticators: "LOGIN", "PLAIN", "XOAUTH2". Authenticator "LOGIN" returned "Expected response code "235" but got code "535", with message "535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at
535 5.7.8 BadCredentials gt1-20020a170906f20100b0071 5a02874acsm3661240ejb.35 - gsmtp".". Authenticator "PLAIN" returned "Expected response code "235" but got code "535", with message "535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at
535 5.7.8  Credentials gt1-20020a 170906f20100b00715a02874acsm3661240ejb.35 - gsmtp".". Authenticator "XOAUTH2" returned "Expected response code "235" but got code "334", with message "334 eyJzdGF0dX MiOiI0M DAiLCJzY2hlbWVzIjoiQmVhcmVy Iiwic2NvcGUiOiJodHRwczovL21haWwuZ29vZ2x lLmNvbS8ifQ==".".
 
I have enabled the 2factor auth, requested for app password, set everything up as informed, still fails and i still get the above error.

nothing seems to be working for some reasons.
Any advise?
Pages: [1] 2 3 ... 10

Powered by SMFPacks Social Login Mod