Show Posts


Messages - user88

Pages: [1] 2 3
1
Thanks. Something seems not working for me. I have a modified theme with a copy of the product.tpl and product_listing.tpl files in it.

I found the code in product_listing.tpl and made changes (you listed the same file twice?). No matter what, changes don't display. I cleared cache both in AbanteCart and my browser, forced reload of webpage and all the same.

Then changed name of product_listing.tpl and product.tpl files both for my theme and default them hoping something would break, cleared cache again and reloaded. Page still displays the same. And the 'call to order' displays the phone and the url on the product page.

Wonder what I might be missing to get this to work.

2
Thanks, I know how to change language definitions.

The 'call to order' display has a little  phone image that shows on its left side. I have succeeded at changing the text but haven't been able to get rid of that phone image. How does one do this?

Also, where does one change the url associated with the 'call to order' display?

3
Since you're on this topic.

1. Which is the file that needs modified to change the url for the 'call to order' image?

2. Where do you remove the phone symbol of the 'call to order' button? I have looked everywhere without success. Perhaps the problem is I don't know what that image is called...

Thanks for your help

4
General Support / Re: error contacting customer
« on: December 08, 2018, 03:44:53 PM »
That did it!! Thanks a bunch.

5
General Support / error contacting customer
« on: December 05, 2018, 05:02:19 PM »
Hi,

Today I tried for the first time to contact a customer via my admin (Sales --> Send Email) and got an error message - see attached pic.

As far as I know everything else works fine. I have received alert emails and inquiry emails. I have the mail protocol set to 'mail.'

I looked at my server error log and found this

[Wed Dec 05 16:16:38.613064 2018] [:error] [pid 10431:tid 46928145516288] [client 107.77.245.8:21099] SoftException in Application.cpp:267: File "/home/site/public_html/increase4all/task.php" is writeable by group, referer: https://bluestarway.com/increase4all/index.php?rt=sale/contact&s=secret&token=Li2UxoudHedFrreQrMhHpu2T5GgU2wvV

Any thoughts would be appreciated.

Thanks

6
Installation and Configuration / Re: https redirect
« on: November 07, 2018, 05:04:31 PM »
Thanks for the suggestions. All categories have keywords.

7
Installation and Configuration / Re: https redirect
« on: November 05, 2018, 04:13:01 PM »
Thanks for checking.

I guess, I should just leave it at that rather than trying to figure out why SEO urls are not working for all category levels.

8
Installation and Configuration / Re: https redirect
« on: November 03, 2018, 04:52:25 PM »
Thanks Sam.

I did some testing on my store url . I get the forced https and www.

SEO function is not perfect, not sure why. SEO urls are not functioning only for 2nd level categories. Everything else (i.e. first level categories and products urls) displays as SEO url.

Seems like that was my problem before - but because I never tested beyond 2nd level category I didn't notice that it is some kind of hiccup that only applies to 2nd level category. All else functions with SEO urls.

Thanks again.

Would be nice if someone would go to my site to test the SEO functionality and see what they observe.

The link is www.bluestarway.com/increase4all/

9
Installation and Configuration / Re: https redirect
« on: November 02, 2018, 04:23:41 PM »
I have tried that, but I don't know how to make the https and www rule work with the SEO rule.

When I add https rule I either end up with a non working link or non working SEO rule.

Don't know enough to fix this.

10
Installation and Configuration / https redirect
« on: November 01, 2018, 06:05:30 PM »
Hi there,

I have my store setup in a subfolder, like mydomain.com/store

I have an htaccess file in mydomain.com that includes code to force https and www use.

My problem is that the AbanteCart htaccess file stored in my /store subfolder overrides this because I have SEO on. So if a person types url mydomain.com/store, browser takes person to mydomain.com/store (no www and no https). When this happens, some of the AbanteCart icons don't display.

If person types mydomain.com/anyotherfolder it will direct to https://www.mydomain.com/anyotherforlder.

I have tried a few things to correct this but no success. I either break the SEO ulrs or worse.

I know that when I delete the htaccess file under /store, then the url will redirect with the https and www

Anyone know what code to add so that I can have https, www, and SEO urls?


11
Thanks, I did have the admin panel page open on a different tag. I guess that page was generating those requests.

12
Hi,

I decided to see what "Browser Console" was in Firefox and got two warnings on my AbanteCart installation. Both warnings show up on all the pages I tested (store side - up to checkout page). No clue what they mean or why they exist, HOWEVER, when I looked more closely, I noticed that there is a request made that includes the name of my admin folder. Anyone with a little bit of knowledge about AbanteCart cart can use this to find the admin page thus defeating the purpose of having a 'changed' admin page address.

Please look at attachment. Blotted out lines are where my admin folder name is listed. The line that displays this and then causes the warning is for whatever reason a recurring one. That is the request is made every so many minutes.

Any thoughts on how to solve this would be appreciated.

Thanks.


13
Tips and Tricks / Re: How to set up ad tracking
« on: October 09, 2018, 04:02:20 PM »
Thanks,

What I would like to do is to create an ad banner for placement in someone else's website and be able to track how many clicks I get from that ad.

I don't understand how to go about doing this.

14
Tips and Tricks / How to set up ad tracking
« on: October 04, 2018, 06:23:17 PM »
Hi,

I can't seem to remember how to set up ad tracking in AbanteCart. I have gone through so many e-commerce softwares that I may be confusing capabilities...

I know how to use a graphic banner and give it a link, but how to I create a special link with a tracking number so that I can monitor ad campaigns from different websites?


Thanks

15
Upgrade / Re: Upgrade glitches from 1.2.12 to 1.2.13
« on: September 08, 2018, 05:06:04 PM »
SOLVED

Home Banner:
- Had to delete all banner settings and re-do them from scratch. Now home slide banner works.

Super Menu:
- Even though I had problems with it on my clone after upgrade, it worked just fine on my upgraded live site.

Pages: [1] 2 3